03-18-2026, 11:13 AM
Вирішив перевірити, що ховається за адресою https://izum.ua/. Ім'я заінтригувало, але було незрозуміло, що побачу. Як виявилося, що це сайт зі статтями на найрізноманітніші теми — починаючи від куховарства і закінчуючи медициною та тваринництвом.
Зміст порталу
Стартова сторінка — наче збірка всього корисного. Ось лише кілька тем:
- скільки триває тільність у корови (пояснення з цифрами);
- скільки крохмалю вміщує ложка;
- як приймати борсуковий жир при кашлі;
- з яких місяців діти сидять;
- вартість оформлення паспорта;
- як квасити капусту, щоб вона була білою.
Також є статті про дати свят (наприклад, День Катерини), формули з геометрії, вартість медичних послуг тощо.
Що сподобалось
Сайт не прив'язаний до однієї теми. Реально знайти вирішення щоденних проблем. Наприклад, я давно хотів зрозуміти, скільки дійсне направлення від сімейного лікаря, — і натрапив на відповідний матеріал з поясненнями за правилами МОЗ. Занотував собі рецепт квашеної капусти.
Корисний сайт, який варто зберегти в закладках. Непоганий варіант, коли шукаєш швидку відповідь або інструкцію на будь-яку життєву тему — від вагітності корови до грамів у ложці.
Зміст порталу
Стартова сторінка — наче збірка всього корисного. Ось лише кілька тем:
- скільки триває тільність у корови (пояснення з цифрами);
- скільки крохмалю вміщує ложка;
- як приймати борсуковий жир при кашлі;
- з яких місяців діти сидять;
- вартість оформлення паспорта;
- як квасити капусту, щоб вона була білою.
Також є статті про дати свят (наприклад, День Катерини), формули з геометрії, вартість медичних послуг тощо.
Що сподобалось
Сайт не прив'язаний до однієї теми. Реально знайти вирішення щоденних проблем. Наприклад, я давно хотів зрозуміти, скільки дійсне направлення від сімейного лікаря, — і натрапив на відповідний матеріал з поясненнями за правилами МОЗ. Занотував собі рецепт квашеної капусти.
Корисний сайт, який варто зберегти в закладках. Непоганий варіант, коли шукаєш швидку відповідь або інструкцію на будь-яку життєву тему — від вагітності корови до грамів у ложці.